Honor 50 Lite: Pregled telefona 2022

Honor 50 Lite ima mnogo toga da ponudi! Honor 50 Lite je deo pametnih telefona nižeg srednjeg dometa brenda Honor. Ovaj uređaj ima impresivne specifikacije, a o njemu ćemo detaljnije razgovarati kasnije u ovoj recenziji. Hajde da poиnemo!

 Honor 50 Lite: Pregled telefona 2022

6 Things To Look Out With This Honor 50 Lite


Daćemo vam pregled - ovo je telefon koji će vas nagnuti za njim iznova i iznova, bićete impresionirani njegovim elegantnim dizajnom, moćnim performansama i fantastičnom kamerom.


1. Težina i veličina


Prvo što smo primetili kod ovog telefona bila je težina – neverovatno je lagan za njegovu veličinu i specifikacije, što olakšava držanje duži vremenski period. Sa težinom od 192 g i 161,8 mm x 74,7 mm samo, čast 50 lite je tanak telefon i lak za držanje.


2. Prikaz i dizajn


Ima elegantan dizajn koji će se dopasti svima koji vole osećaj minimalističkog telefona u ruci. Ekran sa punch-hole-om izgleda futuristički i moderno, ali se i dalje oseća kao da se uklapa sa ostalim gadžetima. Ima varijacije boja: Midnight Black, Space Silver i Deep Sea Blue.


3. Operativni sistem


Operativni sistem na ovom telefonu je Magic UI 4.2, koji je baziran na Android 11 (kao i Honorov sopstveni softver). Iako bismo voleli da izađe sa Androidom 12 iz kutije, sigurno, Honor bi obezbedio mnoštvo softverskih ispravki što se i dalje smatra dobrom stvari.


4. Čipset i performanse


Telefon dolazi sa Snapdragon 662 procesorom, koji je dovoljno snažan da rukuje svime što želite. Ima učestalost osvežavanja od 180Hz, tako da je puter glatka i responsive. Takođe ima 6GB ROM-a i 128GB internog skladišta i podržava do 1TB spoljnog skladišta putem MicroSD kartice. Srećom, uopšte nismo primetili nikakvo zaostajanje kada smo igrali igrice na njemu ili druge aplikacije koje se teško rade!


5. Kamera


Ima tri kamere na zadnjoj strani: jednu prednju kameru od 64MP, jednu kameru širokog ugla od 8MP i dva 2MP-a za dubinsko osećivanje (stabilizacija slike). Prednja kamera ima senzor od 16MP koji radi sa AI tehnologijom kako bi fotografije izgledale bolje nego ikada pre. Proizvodi hrskave i sveže fotografije kako sa zadnje tako i sa selfi kamere.


Honor 50 Lite: Pregled telefona 2022

6. Trajanje baterije


Trajanje baterije je priliиno pristojno. Može se pohvaliti baterijom od 4300mAh sa 66W Honor SuperCharge. Dobra stvar je što ima funkciju super brzog punjenja koja brzo preuzima nedostatak kapaciteta, tako da može da podrži 16 sati pregledanja veba.


Konačna presuda


Honor 50 lite je odličan telefon za svakoga ko želi moćan uređaj koji je jednostavan za korišćenje. Ima dosta snage i optimizovan je za gejming, što znači da možete da igrate igre punom parom bez brige o zaostajanju ili mucanju. Ekran takođe ima odličnu svetlinu, tako da možete videti na jarkoj sunčevoj svetlosti kao i slabo osvetljene prostorije.


Štaviše, honor 50 lite je odlična opcija ako tražite nešto između pristupačnog pametnog telefona i vrhunskog modela koji može da uradi sve dovoljno dobro za potrebe većine ljudi. Pitanje je, da li je vredno tvog novca? Pa, definitivno da. Čast specifikacijama od 50 litara je veoma dobra za njen cenovni rang. Performanse, kamere i trajanje baterije čine ga jednim od najboljih telefona u ovom cenovnom rangu. Ukoliko želite da kupite pristupačan pametni telefon koji vredi vaš novac, mi bismo ga visoko preporučili!